Buffetten

Voor groepen vanaf 25 personen kunnen we heerlijke buffetten bereiden.

Hieronder een voorbeeld van de mogelijkheden. 
De gerechten worden aangepast al naar gelang het seizoen. 

Koude voorgerechten

-Scampisalade met verse tartaar, Haringhapjes in currysaus

-Salad bar, koude aardappel-, rijst- en noedelbereidingen

-Gerookte visspecialiteiten: gerookte zalm, forel, makreel, sprotjes, ...

-Versierde roze zalm, eitjes met tonijnmousse, tomaat garnaal

-Vispaté, halve perziken met surumisalade, vleessalade

-Charcuteries: gerookte beenham, chorizzo, paté, ...

-Hespenrolletjes met asperges

-Kippenboutjes met appelmoes

-Allerlei koude sausjes


Soepen

-2 Dagverse luxesoepen


Warme hoofdgerechten

-Verschillende visbereidingen

Zeetongrolletjes met garnalenroomsaus

Botervisnoten met Hollandse saus

Viktoriabaarsfilet in preiroomsaus

Scampis met Chinese groenten

-Verschillende vleesgerechten

Orloffgebraad met kaassaus

Piepkuiken op duivelse wijze

Botermalse lamsbout met graanmosterdsaus

Ardeens gebraad met spekreepjes en sjalot

-Dit buffet wordt aangevuld met verse

groentjes, frietjes, rijst, tarwe en aardappelgratin


Desserten

-U kan zich tegoed doen aan een ruim assortiment nagerechten.

Contacteer ons om je buffet op maat te bespreken.

Check out our ProCADis Autodesk products online store
Feesttafel
Edit Page