Buffetten
Voor groepen vanaf 25 personen kunnen we heerlijke buffetten bereiden.
Hieronder een voorbeeld van de mogelijkheden.
De gerechten worden aangepast al naar gelang het seizoen.
Koude voorgerechten
-Scampisalade met verse tartaar, Haringhapjes in currysaus
-Salad bar, koude aardappel-, rijst- en noedelbereidingen
-Gerookte visspecialiteiten: gerookte zalm, forel, makreel, sprotjes, ...
-Versierde roze zalm, eitjes met tonijnmousse, tomaat garnaal
-Vispaté, halve perziken met surumisalade, vleessalade
-Charcuteries: gerookte beenham, chorizzo, paté, ...
-Hespenrolletjes met asperges
-Kippenboutjes met appelmoes
-Allerlei koude sausjes
Soepen
-2 Dagverse luxesoepen
Warme hoofdgerechten
-Verschillende visbereidingen
Zeetongrolletjes met garnalenroomsaus
Botervisnoten met Hollandse saus
Viktoriabaarsfilet in preiroomsaus
Scampis met Chinese groenten
-Verschillende vleesgerechten
Orloffgebraad met kaassaus
Piepkuiken op duivelse wijze
Botermalse lamsbout met graanmosterdsaus
Ardeens gebraad met spekreepjes en sjalot
-Dit buffet wordt aangevuld met verse
groentjes, frietjes, rijst, tarwe en aardappelgratin
Desserten
-U kan zich tegoed doen aan een ruim assortiment nagerechten.
Contacteer ons om je buffet op maat te bespreken.