Buffetten

De Kleppende Klipper

Restaurant - Taverne - Feestzaal

Opgelet: vanaf september zijn we maandag en dinsdag gesloten!

 

Jaarlijks verlof van zaterdag 11 november tot en met donderdag 14 december

 

Info voor groepen

Buffetten

 

Voor groepen vanaf 20 personen kunnen we heerlijke buffetten bereiden.

Hieronder een voorbeeld van de mogelijkheden. De gerechten worden aangepast al naar gelang het seizoen.

 

 

Koude voorgerechten

-Scampisalade met verse tartaar, Haringhapjes in currysaus

-Salad bar, koude aardappel-, rijst- en noedelbereidingen

-Gerookte visspecialiteiten: gerookte zalm, forel, makreel, sprotjes, ...

-Versierde roze zalm, eitjes met tonijnmousse, tomaat garnaal

-Vispaté, halve perziken met surumisalade, vleessalade

-Charcuteries: gerookte beenham, chorizzo, paté, ...

-Hespenrolletjes met asperges

-Kippenboutjes met appelmoes

-Allerlei koude sausjes

 

Soepen

-2 Dagverse luxesoepen

 

Warme hoofdgerechten

-Verschillende visbereidingen

Zeetongrolletjes met garnalenroomsaus

Botervisnoten met Hollandse saus

Viktoriabaarsfilet in preiroomsaus

Scampis met Chinese groenten

-Verschillende vleesgerechten

Orloffgebraad met kaassaus

Piepkuiken op duivelse wijze

Botermalse lamsbout met graanmosterdsaus

Ardeens gebraad met spekreepjes en sjalot

-Dit buffet wordt aangevuld met verse

groentjes, frietjes, rijst, tarwe en aardappelgratin

 

Desserten

-U kan zich tegoed doen aan een ruim assortiment nagerechten.

 

Contacteer ons om je buffet op maat te bespreken.

 

De Kleppende Klipper

Postelsesteenweg 111

2400 Mol - België

 

014/81.77.22

info@kleppendeklipper.be

 

De Kleppende Klipper (c) 2017 - Alle rechten voorbehouden.